Ontdek jouw goud

Coaching

1-op-1-coaching

Gratis ontdekgesprek

Online cursus

Het is al goud wat er blinkt!

Herken jij dit:

  • Heb je het gevoel dat je bent vastgelopen in je leven?
  • Worstel je met stress, zelfvertrouwen, angsten, relaties, carrière of een ander aspect van je leven? Of misschien wel met depressie?
  • Wil je meer in je kracht staan of lekkerder in je vel zitten?
  • Voel je dat er meer is maar weet je niet hoe je hiermee in contact kunt komen of hoe je dit kunt bereiken?
  • Heb je het gevoel dat je altijd iets buiten jezelf nodig hebt om geluk te ervaren?
  • Voel je dat je vast zit en heb je een drang om dit leven nog helemaal los te breken en je allermooiste leven te gaan leven, het leven van je dromen?
  • Wil je nu eindelijk weleens gaan doen waar je hart van gaat zingen?
  • Denk je stiekem vaak eerder in problemen dan in plaats van in oplossingen/uitdagingen?
  • Wil je de mooiste versie van jezelf zijn?
  • Wil je jouw volledige potentieel leven? Wil je jouw zielsmissie volgen?

Holistische benadering
Ervaren coach
INTUÏTIEVE begeleiding
Verschillende technieken
Aanpak gebaseerd op compassie, acceptatie en empowerment
Uniek potentieel ontplooien

Tijd om het goud in jezelf te ontdekken en jezelf te laten stralen!

Wij gaan samen voor goud

Je bent bij mij aan het juiste adres. Ik kan je helpen om het goud in jezelf weer te vinden, dit weer te laten stralen waardoor je weer helemaal overloopt van liefde en geluk, je oorspronkelijke staat van zijn.

We dragen diep van binnen allemaal een kostbare schat, ons eigen goud. Helaas raakt dit vaak bedekt onder belemmerende overtuigingen, ongezonde gedragspatronen, emotionele blokkades en levensuitdagingen.

Bij mijn holistische benadering geloof ik dat ware transformatie van binnenuit begint en dat geest, lichaam en ziel één zijn. Samen gaan we werken aan het versterken van jouw fysieke, mentale, emotionele en spirituele welzijn. We herstellen het contact met de wijsheid van jouw hart en ziel, die vaak onderbelicht zijn geraakt door onze conditionering.

Als ervaren coach help ik je bij het creëren van het leven waar je van houdt, dat je verdient en wenst zodat je weer volop gaat stralen en shinen. Samen zorgen we ervoor dat alles in je leven weer gaat stromen en bestaande blokkades worden opgeruimd. Zo bereik je heelheid, harmonie en ontdek je je ware potentieel. Ik geloof dat jij de expert bent van jouw eigen leven en het is mijn rol om je te begeleiden en ondersteunen tijdens de mooiste reis van je leven, die van je hoofd naar je hart.

Met mijn intuïtieve begeleiding, gecombineerd met de verschillende tips & trucs waarmee ik – mede dankzij mijn Wielwerk-opleiding en mijn Reiki-cursus – mijn toolbox heb mogen verrijken, help ik jou om jouw unieke pad naar persoonlijke groei, zelfbewustzijn, veerkracht, geluk, succes en positieve levenservaringen te bewandelen. Hierbij gebruik makende van een combinatie van verschillende technieken zoals mindfulness, visualisatie, hypnotherapie, ademhalingsoefeningen, energiewerk, traumawerk, lichaamswerk, de Wet van de Aantrekking, NLP en coachingsgesprekken.

Samen verkennen we diepere lagen van jezelf, doorbreken we beperkende patronen en ontdekken we nieuwe perspectieven. We overwinnen obstakels en creëren een stevige basis waarop jij jouw unieke potentieel kunt ontplooien.

Mijn aanpak is gebaseerd op compassie, acceptatie en empowerment. Ik ondersteun je bij het omarmen van je eigen kracht en het vinden van de antwoorden die al in jezelf aanwezig zijn. Met elk inzicht en elke stap kom je dichter bij de schat van je ware zelf – het goud dat binnen in jou schittert.

De eerste stap op jouw reis naar persoonlijke transformatie

Neem contact met mij op en zet de eerste stap op jouw reis naar persoonlijke transformatie, zelfontdekking, heling en persoonlijke groei. In mijn praktijk creëren we een veilige en ondersteunende omgeving waarin we samen kunnen ontdekken hoe je jouw innerlijke schittering kunt omarmen en een leven vol vervulling en vreugde kunt leiden.

Eva liet mij het goud in mijzelf vinden!

– Thirza