Eva Janssen

Hey, wat fijn dat je er bent!

Over mij

Ik ben Eva Janssen en de afgelopen 10 jaar heb ik het roer van mijn leven volledig omgegooid.

Van niet waardevol genoeg naar leven vanuit mijn kernfrequentie, mijn goud.

Ik heb met mijn bootje – met elke dag een beetje meer bewustzijn – de overtocht gemaakt van een wereld vol angsten, macht, controle, voorwaardelijke liefde en de bijbehorende depressieve gevoelens naar de magisch mooie wereld vol extatisch geluk, positiviteit, onvoorwaardelijke liefde, heelheid, eenheid en verbinding … waar we elkaar omhoog helpen en elkaar helpen om de mooiste versie van onszelf te zijn.

Niet waardevol genoeg…

Als ik maar hard genoeg werkte, hoefde ik de leegte in mij niet te voelen.

Al heel jong had ik het gevoel niet goed genoeg te zijn, het gevoel niet waardevol te zijn. Dit gevoel van waarde dacht ik te kunnen ‘verdienen’ door met enorme toewijding mijn studie te doorlopen en meteen na mijn studie begon ik mijn honger naar ambitie en ‘gezien en gehoord worden’ te stillen door op 25-jarige leeftijd mijn bedrijf, Vertaalkantoor Trador, op te richten en binnen no time was ik enorm succesvol.

Ik verdiende bakken met geld, werkte me een slag in de rondte, stond altijd strak van de spanning, had nul verbinding met mezelf en mijn lijf, waardoor ik ook allerlei lichamelijke klachten ervaarde en altijd hield ik maar dat gevoel dat ik niet goed genoeg was …maar dat wist ik op deze manier mooi te camoufleren.

Als ik maar hard genoeg werkte, hoefde ik de leegte in mij niet te voelen.

Van de buitenkant leek mijn leven een droom…

Maar er was altijd wel die negatieve stem die me venijnig toesprak dat ik het niet waard was en ik voelde me – ondanks mijn succesvolle bedrijf, een huwelijk, drie schatten van kids, een prachtige T-boerderij, een rijk sociaal leven altijd eenzaam en ongelukkig.

Ik voelde een diepe emotionele pijn, ik had altijd een leegte in me die ik met geen mogelijkheid wist op te vullen en die ik op deze manier uit de weg ging.

De reis van mijn hoofd naar mijn hart

Na mijn scheiding in 2014 realiseerde ik me al snel dat ik de sleutel in handen had om deze negatieve cyclus te doorbreken.

Al snel verslond ik stapels boeken en luisterde bijna dagelijks inspirerende YouTube-filmpjes en dit allemaal op het gebied van psychologie, spiritualiteit en de wet van de aantrekking… en toen ik een leuke man ontmoette die mij ‘onvoorwaardelijke liefde’ spiegelde en ik vervolgens nog fanatieker dagenlang met mijn neus in boeken en filmpjes zat en de rest om mij heen compleet vergat en voelde hoe mijn hart hiervan ging zingen… realiseerde ik me dat het leven dat ik leefde niet meer paste bij wie ik in de kern ben.

Ik voelde me voor het eerst zielsgelukkig en stap voor stap begon ik te ontdekken dat een leven vol liefde, vriendelijkheid, welzijn en verbinding mogelijk is, evenals een betere gezondheid en een meer vervullende carrière.

Zielsmissie

Ik kreeg steeds meer de drang om uit te zoeken wat mijn zielsmissie hier op aarde is. In deze periode ging ik steeds meer bij mezelf inchecken; ik had jaren alleen op mijn zolderkamertje (mijn hoofd) gewoond en ging nu langzaam steeds meer mijn hele huis (mijn lichaam) bewonen en sommige dingen lagen onder een diepe laag stof … en ik ben het allemaal aan gaan kijken zowel mijn mooie kwaliteiten als mijn schaduwzijden … en ben gaan helen en transformeren waardoor ik steeds meer ben gaan leven vanuit mijn kernfrequentie, mijn goud, en steeds meer begon te stralen en te shinen.

En gaandeweg voelde ik dat ik dit enorme gelukzalige gevoel dat ik begon te ervaren wilde delen met zoveel mogelijk mensen, dat ik mensen die – om wat voor reden dan ook (even) niet bij hun eigen goud kunnen – graag daarbij wil helpen en zo werd mijn zielsmissie duidelijk en ben ik de Wielwerk-opleiding tot holistisch coach en therapeut gaan volgen. En begin ik elke dag met een dansje! Ik stap elke dag vol positiviteit en enthousiasme in!

Ik start elke dag vol goede moed en bruisend van enthousiasme!

En het goud in jou?

Ik kan je zeggen … ongeacht jouw dromen; er bestaat een pad om ze te verwezenlijken en ik sta klaar om je te begeleiden bij het transformeren van jouw leven, net zoals ik dat met het mijne heb gedaan.

Duiken we ook jouw schatkamers in?

Wat mij betreft wel… neem vandaag nog contact met mij op en laten we samen beginnen aan dit avontuur van groei en transformatie; ik kijk ernaar uit om je te begeleiden op deze transformerende reis naar heelheid, liefde, verbinding, vrijheid…en geluk!

– Eva Janssen