Ontdek jouw goud

Tarieven

Ontdekgesprek van 30 minuten

Nada, noppes, voor niks ???? want laten we eerst eens samen jouw mogelijkheden ontdekken en kijken of ik de juiste persoon voor jou ben op dit moment.

Dit gesprek is dus geheel vrijblijvend maar wel met het risico dat je leven positief verandert. Ben je daar klaar voor?

Voor particulieren

1-op-1-coaching

De kosten per sessie van 60 minuten bedragen EUR 125,- (incl. 21% BTW).

 

Pakket van 3 sessies van een uur (online of praktijk):       EUR 275,-

Pakket van 6 sessies van een uur (online of praktijk):      EUR 550,-

 • Via je werkgever
  Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker. In het algemeen zijn de kosten van een cursus vele malen hoger dan die van een coachtraject. Bovendien wordt een coachtraject als veel effectiever ervaren. Informeer bij je werkgever, leidinggevende of personeelszaken.
 • Via de Arbo-dienst van je bedrijf
  Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om deze kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter.  Bijv. in het kader van burn-out preventie en voorkoming van langdurig ziekteverzuim. Vraag de bedrijfarts en/of je werkgever naar de mogelijkheden!
 • Via de belasting
  Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten binnen de inkomstenbelasting en de BTW (21%) is terug te vorderen bij de Belastingdienst. De Belastingdienst en/of je accountant kunnen je hier alles over vertellen!
 • Via het UWV of PGB
  Als je een uitkering ontvangt, dan kun je bij de uitkeringsinstantie (UWV) informeren naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van je herstel en re-integratie. Je kunt met je UWV een Individuele Re-integratie Overeenkomst sluiten. Daarmee stelt het UWV een budget aan je beschikbaar waarmee je je coachingstraject geheel of gedeeltelijk kunt betalen, zodat je erachter kunt komen waar je echt blij van wordt! Kijk voor meer informatie op de site van het UWV.

Bij een aantal ziektekostenverzekeraars wordt coaching wel vergoed in het aanvullende verzekeringspakket. Ik voldoe bewust niet aan het protocol dat daarvoor geldt.

Voor bedrijven

De kosten per sessie van 60 minuten bedragen EUR 150,- (excl. 21% BTW).

1-op-1-coaching