Het Gouden Tijdperk: Van Angst naar Liefde in het Aquariustijdperk

Met de aanvang van het Aquariustijdperk rijst de cruciale vraag op: Wat zou liefde doen?

Welkom bij een nieuw tijdperk: het Aquariustijdperk, ook bekend als het Watermantijdperk of New Age, waarin we de verschuiving van angst naar liefde omarmen. Decennialang werden we beïnvloed door angst, voorwaardelijke liefde en de zoektocht naar macht en controle, allemaal kenmerken van het Vissentijdperk. Maar nu, te midden van de veranderende trillingsfrequentie van de aarde, maken we een intrigerende verschuiving van de energie van Vissen naar die van Waterman.

De Kracht van Dualiteit in het Vissentijdperk:

Het Vissentijdperk, verbonden met de viskwaliteiten, bracht rationaliteit, zelfredzaamheid, macht, leiderschap en idealisme naar voren. Echter, valkuilen zoals het verlies van dualiteit en het gevoel van afgescheidenheid leidden tot angst en controlemechanismen.

Overgang naar het Aquariustijdperk:

Op 21 december 2020 markeerde de Grote Conjunctie het ‘officiële’ beginpunt van het Aquariustijdperk. De wereld bevindt zich op een kruispunt, waarbij nieuwe wetten en een andere wereldpolitiek onvermijdelijk zijn. Deze transformatie vereist tijd, en hoewel het Aquarius-bewustzijn zich integreert, blijven oude en nieuwe energieën een tijdje naast en door elkaar heen lopen.

Belangrijke Gebeurtenissen in het Aquariustijdperk:

Collectief Bewustzijn: Het Aquariustijdperk brengt een verschuiving naar collectief bewustzijn met zich mee. Het bewustzijn van mensen ontwaakt, waarbij het derde oog centraal staat. Mensen zullen zich steeds meer bewust worden van het grotere geheel en hun individuele bijdrage aan de gemeenschap waarmee ze de planeet delen.

Volwaardig Mens Zijn: De focus verplaatst zich naar authenticiteit en zelfontplooiing, weg van traditionele rolpatronen. In plaats van nadruk te leggen op geslacht, leeftijd, religie of culturele achtergrond, draait het om wie je bent als mens. Er zal een verschuiving zijn naar een meer gelijkwaardige man-vrouwrelatie.

Nieuwe Religie: Het loslaten van verdeeldheid in geloven en religies is een kenmerk van het Aquariustijdperk. Mensen ontdekken hun eigen innerlijke kracht en wijsheid, en de nadruk komt te liggen op universele mensenrechten en waarden.

Het Digitale Tijdperk: Het digitale tijdperk valt samen met het Aquariustijdperk, omdat Waterman symbool staat voor technologie, netwerken, uitvindingen, en internet. Technologische ontwikkelingen en wetenschappelijke doorbraken zullen de komende jaren een vlucht nemen.

Een Nieuwe Herverdeling: Het Aquariustijdperk markeert het einde van een door mannen gedomineerde wereld. Er zal een verschuiving zijn naar een horizontaal netwerk in plaats van een verticale hiërarchie. Veranderingen in wereldpolitiek en machtsstructuren worden verwacht.

Laten we samen, hand in hand, het Aquariustijdperk omarmen en de magie van onvoorwaardelijke liefde verspreiden, als de gouden draad die ons verbindt in dit tijdperk van bewuste transformatie.

Stel jezelf onderweg vaker de vraag: Wat zou liefde doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan