Je Beste Zelf, de rol van familie en het belang van intuïtie

Word je in je gezin van herkomst niet begrepen, als ‘te veel’ of ‘gek’ bestempeld of als de persoon met een gevoelige aard waarbij je je soms afvraagt of je misschien van een andere planeet komt en of je wel op dezelfde golflengte zit?

Ontdek de kracht van je 6e zintuig, dat subtiele signalen oppikt, verbindt met je hogere zelf en intuïtie omarmt. Dit vermogen stelt je in staat het leven te ‘lezen’, niet alleen met je fysieke zintuigen maar ook met je intuïtieve waarneming.

Je familie is je spirituele school. Er worden zielenlessen getriggerd, patronen doorbroken met volop kansen om te groeien. Wanneer het niet klikt met een familielid, is het van belang om vanuit je ziel te kijken en niet vanuit je ego dat zich graag wentelt in de slachtofferrol. Begrijp dat het gedrag van de ander zijn/haar persoonlijkheid weerspiegelt, niet jouw waarde. Onderscheid maken met je zesde zintuig helpt je de situatie nauwkeurig te lezen.

Leef bewust, grond jezelf, bewoon je hele lichaam, leef in het nu en gebruik alle zes zintuigen. Weet dat jij niet de goedkeuring van jouw familie nodig hebt. Nergens voor! Sta open voor verschillende meningen en plaats familieleden niet in te kleine hokjes.

Belangrijke vraag: wat neem jij zelf zo persoonlijk van het gedrag van die persoon dat zij/hij aan iedereen laat zien? Dan kom je er dus achter dat die persoon dat kritische, onaardige, afstandelijke en misschien wel liefdeloze gedrag niet alleen aan jou laat zien.

Dat het dus niks met jou te maken heeft. Wat een prachtig inzicht! Soms klikt het niet en dat is oké!  Zie het dan maar zo… jij speelt in de rockband en zij/hij in de jazzband of andersom. 😂 Dan heb je gewoon niet dezelfde energetische frequentie. Het is niks persoonlijks. Er is niks met jou of met hen… jullie zijn gewoon niet bestemd om met elkaar om te gaan. Met dit besef kun je jezelf heel veel leed besparen.

In deze ontwikkeling naar je beste zelf is het tijd voor verbindingen die resoneren. Laat los wat niet bij jouw frequentie past. Je hebt geen controle over de energie van anderen. Leef het leven met al je zintuigen, maak snelle keuzes en verbind je liefdevol met je zielenfamilie onderweg. Vaarwel 3D drama, welkom 5D echte verbondenheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan